söndag 25 april 2010

Fail

4h dans idag och jag sate inte en enda dans! Inte en enda... Fan hur ska det här gå?
Uppvisning på torsdag och sen måndag, tisdag nästa vecka. Jag vill dra mig ur. Men det är visst försent.. Ska jag säga att jag är "sjuk" och inte kan komma? Men hur besviken kommer jag inte vara på mig själv då...
Just nu känns det som om allt är i mot mig.
Orkar inte!!

4 kommentarer:

Johan sa...

Alla kan ha bättre och sämre dagar, kämpa på Elin, visa dem! Morgondagen ska bli bättre! Jag tror på dig med hela mitt hjärta!

Zippo sa...

Ryck upp dig nu!!!

Precis så har du sagt om varenda dans varenda gång du pratat om danserna och uppvisning, men du har ta mig faen satt dem varenda gång!

SLUTA upp med att trycka ned dig så hela tiden, det går ju bevisligen bra varenda gång du gör något, så vad skulle skillnaden vara nu?

Om du ringer in dig sjuk så blir jag väldigt besviken på dig, för både jag och Anna har sett fram emot det här nu, att få se dig dansa, och vet du, en liten hemlis, du KAN inte göra annat än ditt bästa, och det är för fan det som räknas?!

Så kom igen nu, ryck upp dig för en sekund och tänk efter!
Det här kommer gå, så enkelt är det!

Detta lät väldigt argt just nu, förlåt för det, jag är inte arg, bara väldigt frustrerad och ledsen över att du, trots att du bevisat motsatsen ett flertal gånger, fortfarande trycker ned dig själv i förväg, och jag lovar dig, det gör så jävla mycket mer ont i mig än vad du kan ana..

Men jag älskar dig, och vill verkligen att du skall förstå att du kan!!!

Clara sa...

Häng på, gör ditt bästa och fokusera på allt det som blir rätt!!
Det är svårt men det gäller att bestämma sig som fan! Du kan göra det!

Jessica sa...

Klart du ska dansa! Sätt den, sväva som en ängel över golvet, DU KAN! och du SKA! Älskar dig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...